Exporteren van verdachte gevallen

De verdachte gevallen kunnen desgewenst naar een Excelbestand geëxporteerd worden, dat vervolgens gedownload kan worden.
Hiervoor drukt men op de knop Exporteren naar Excel (zie figuur hogerop). Er wordt gevraagd enig geduld uit te oefenen terwijl het bestand samengesteld wordt.
Vervolgens verschijnt een downloadvenster, waarin men voor de optie Opslaan/Save kiest:

In het Excelbestand worden onder de tab Overzicht de verschillende queries opgelijst, met een uniek nummer (kolom "Query"), het type (kolom "Type") en de te ondernemen actie (kolom "Actie"). Om vervolgens de individuele gevallen bij elke query te raadplegen, opent men de tab QueryXX waarbij XX gelijk is aan het unieke nummer van de query.