Vrij toegankelijke producten

Een aantal producten werden opengesteld en zijn vrij toegankelijk en te gebruiken.

Om deze producten te downloaden is geen registratie nodig noch een bestelprocedure. De gebruiker zal deze producten herkennen aan het foldericoon

Filteren

De gebruiker kan de catalogus filteren en enkel de vrij toegankelijke en te gebruiken toonbaar maken. Dit kan hij doen onder 'categoriëen openen/sluiten' en boven de eerste categorie.

Door de functionaliteit 'Enkel vrij toegankelijke en te gebruiken producten tonen' aan te vinken zal de catalogus enkel die producten tonen die onmiddellijk en anoniem downloadbaar zijn.

Downloaden

Het downloaden van deze producten verloopt lichtjes anders dan de andere producten (hiervoor meer informatie in hoofdstukken Winkelen, Bestellen en Downloaden.)

Hoe kan men deze producten downloaden?

- Klik op het foldericoon voor het product

- Klik op de titel van het product om vervolgens in de detailpagina van dat product op de knop downloaden te klikken.

Het vervolg is hetzelfde als het downloaden van een gepredefinieerd bestand, zie gepredefinieerde bestanden.