Configureer gekozen product

Bij vectordata kan de gebruiker zijn gekozen product configureren.

De gebruiker kan het type versnijding kiezen, het gewenst formaat en kan kiezen of hij de data wenst te clippen en het type artikel. Voor de verschillende configuratiemogelijkheden bij vector data, zie volgende hoofdstukken:

Gepredefinieerde bestanden

Bij gepredefinieerde bestanden zal de gebruiker op deze extra pagina informatie over de beschikbare formaten krijgen, een echte configuratie is niet mogelijk in deze toepassing.