chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Nieuwe versie van GlobalProtect software op je laptop vanaf 14 augustus

  woensdag, 9 augustus 2023

  Vanaf 14 augustus wordt er automatisch een nieuwe versie van de GlobalProtect software geïnstalleerd op je laptop. Deze software maakt een VPN verbinding met het netwerk van de Vlaamse overheid zodat je vanop elke locatie veilig kan werken.  

  Niet elke laptop komt echter op hetzelfde moment aan de beurt. Wanneer de update start, word je hiervan op de hoogte gebracht via onderstaand scherm. 

  Volg de instructies op dit scherm om de installatie te starten. Je kan tot drie keer uitstellen. 

   

  Na de installatie is het noodzakelijk dat je je computer opnieuw opstart. Je krijgt hiervoor 15 minuten de tijd zodat je al je openstaande werk kan opslaan. 

  Het is mogelijk dat je tijdens de installatie en voor de herstart een scherm krijgt waar gevraagd wordt om een gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Deze melding mag je negeren. Na een herstart komt dit niet meer tevoorschijn.

  Als je liever de update wil installeren op een moment dat beter geschikt is voor jou, dan kan je dat nu al via Software Center (waarvan je de snelkoppeling op je bureaublad vindt.)

  Ondervind je tijdens of na de installatie problemen, neem dan contact op met de servicedesk via servicedesk@vlaanderen.be of telefonisch via +32 (0)2 553 9000