chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Invoermodule

  Sinds november 2012 is het mogelijk voor de entiteiten van de Vlaamse overheid om de vastgoed gegevens te bekijken, aanpassen en beheren aan de hand van de invoermodule. De data kan door de gebruikers (na één nacht verwerking) bekeken worden in de maatrapporten en de grafieken.

  Vastgoednetwerk 

  Enkel vastgoedverantwoordelijken en databeheerders vastgoed van de Vlaamse overheid hebben aan de hand van hun persoonlijke account toegang tot de invoermodule. Zij vormen het vastgoednetwerk.

  • Per beleidsdomein werd een vastgoedverantwoordelijke aangeduid, conform de afspraken op het SOBO van 10 oktober 2012.
  • Daarnaast werd of werden – voor entiteiten met een eigen vastgoedportefeuille – één of meerdere databeheerders vastgoed aangesteld.
  • Indien de onroerende goederen beheerd worden door Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid, neemt deze entiteit de rol van databeheerder vastgoed op.

  Definities en richtlijnen

  De definities van de gebruikte termen in  de invoermodule alsook de manier waarop de velden moeten ingevuld worden zijn bepaald. Op basis van de naam van het veld, een trefwoord of het thema kunnen de definities en richtlijnen voor het invullen opgezocht worden.

  Tools en handleidingen

  Opdat de vastgoedverantwoordelijken en databeheerders vastgoed van de Vlaamse overheid de gegevens van hun entiteit op dezelfde manier zouden invullen, werden een aantal tools en handleidingen ontwikkeld.