chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Rapportering

  Ben je op zoek naar cijfers over personeelsgegevens binnen de Vlaamse overheid? Neem dan een kijkje in het rapporteringsaanbod van het Agentschap Overheidspersoneel (AgO). Die rapporten bieden relevante informatie over de organisaties die aangesloten zijn op de gemeenschappelijke dienstverlening van AgO.

  Wat?

  Het rapporteringsaanbod van AgO biedt personeelsinformatie aan verschillende doelgroepen binnen de Vlaamse overheid. De rapporten zijn opgebouwd op basis van gegevens uit Vlimpers en andere HR-managementsystemen.

  Goed om weten: Vlimpers is het gemeenschappelijk HR-managementsysteem binnen de Vlaamse overheid, maar een aantal organisaties werken ook met een ander systeem.

  Soorten rapporteringen

  Het rapporteringsaanbod richt zich tot verschillende doelgroepen:

  Rapporteringstools

  • Vlimpers: 'Talent-rapporten' over PLOEG, rekrutering en profielbeheer kun je raadplegen via Vlimpers (hamburgericoontje (3 liggende streepjes rechts bovenaan) > Rapporten > Standaardrapporten of Rapportage 2.0).

  Opgelet: je hebt niet automatisch toegang tot Cognos en Vlimpers. Lees meer op de webpagina 'Toegangsbeheer' hoe je je toegang aanvraagt.

  Contact