Overslaan en naar de inhoud gaan

Versie 2.0.0

Releasedatum
Wijzigingen
12
Nieuwe componenten
1

Algemeen

Versie 2 van de componentenbibliotheek. Alle Javascript utilities/componenten zijn voorzien van globale functies (namespaced). De component geeft een duidelijke beschrijving welke globale functies er aanspreekbaar zijn.

Gewijzigde componenten

Button--narrow variant toegevoegd.

De nieuwscomponent wordt aangepast zodat deze overeenkomt met de component die gebruikt wordt in de nieuwsslider op vlaanderen.be.

Theming toegevoegd aan de Instagram Feed component.

Scrollspy functionaliteit toegevoegd aan de Side Navigation component. In tweede fase ook de mobiele functionaliteit geoptimaliseerd.

Integratie van de oude spotlight-panel component in de spotlight component. De spotlight-panel is vanaf v2 niet meer beschikbaar in de componentenbib.

Doormat kleurgebruik analoog met de Spotlight component. Hierdoor wordt de continuiteit behouden binnen de componentenbib.

De .table component is verwijderd en de data-table wordt als go-to <table> component gebruikt. De .table component is vanaf v2 niet meer beschikbaar in de componentenbib.

Infographic en infotext worden één component. Infographic wordt infotext--badge.

Person-block wordt person-info.

Popup en popdown componenten worden één component met varianten (popover).

Buttons, links en icon links zijn opgesplitst.

Alt variant toegevoegd. 

Nieuwe componenten

De component list-style is hernoemd naar bullet-list. List-style is vanaf v2 niet meer beschikbaar in de componentenbib.

Functioneel blijft de component hetzelfde.