chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  De Vlaamse Veerkracht: een investering van 4,3 miljard in elke Vlaming

  Looptijd: 13 aug 2021 tot 13 sep 2021

  Medegefinancierd door de Europese Unie - NextGenerationEU

  Het voorbije anderhalf jaar was voor iedereen moeilijk. Corona heeft levens veranderd en sectoren stilgelegd. We staan in Vlaanderen meer dan ooit voor een uitdaging. Daarom investeert de Vlaamse overheid de komende jaren 4,3 miljard euro in 180 projecten. Om Vlaanderen meer dan ooit te laten schitteren.

  Relanceplan

  COVID-19 heeft de wereld en Vlaanderen hard getroffen. Daarom lanceerde de Vlaamse Regering een herstelplan. Een investering van 4,3 miljard in 180 projecten in uiteenlopende domeinen. Van cultuur tot sport, van onderwijs tot de zorgsector en van technologie tot milieu. Maar vooral een investering in elke Vlaming.

  Campagne ‘De Vlaamse Veerkracht’

  Om dat relanceplan bekend te maken, start de Vlaamse overheid op 13 augustus een campagne. Die hanteert de slogan ‘Meer dan ooit’. Want meer dan ooit staan we in Vlaanderen voor een uitdaging. Die gaan we meer dan ooit in ons voordeel trekken. Met meer opleidingen dan ooit, meer cultuur dan ooit, meer welzijn dan ooit en nog veel meer (dan ooit).

  Grafische elementen

  Om duidelijk te maken waarin de Vlaamse Regering juist zal investeren, zetten we deze investeringen in de kijker met behulp van grafische elementen, namelijk gele accolades. Die visuele eyecatchers zoomen bijna letterlijk in op de elementen waar de Vlaamse overheid de komende jaren meer dan ooit de focus op zal leggen.

  De accolades komen terug op een hele reeks advertenties, social posts en banners. Ook in het straatbeeld kom je de campagne tegen op affiches, muurstickers en zelfs in het echt. Zo kun je op de dijk van Oostende en in de luchthaven van Zaventem door enkele metershoge accolades wandelen. 

  De campagne moet de Vlamingen vertrouwen geven in het plan en in de toekomst. Meer dan ooit.

  Meer informatie

  Alle informatie over het relanceplan vind je op vlaanderen.be/vlaamseveerkracht.

   

  Campagnemateriaal