chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  DRIVE: op weg naar werkbaar werk dankzij hr-steun

  Looptijd: 11 jun 2020 tot 31 aug 2020

  Gemotiveerde medewerkers (ook in tijden van corona). Een positieve dynamiek op de werkvloer. Leidinggevenden die van wanten weten. Elke organisatie droomt ervan. Om dat ook in jouw bedrijf in praktijk te brengen, is er nu DRIVE. DRIVE is gratis hr-steun van gespecialiseerde dienstverleners op maat van jouw organisatie. Ze bieden een klankbord en helpen je om concreet aan de slag te gaan in jouw bedrijf.

  Hr-steun
  Werkt jouw organisatie in de profit- of socialprofitsector en is ze gevestigd in Vlaanderen? Telt je bedrijf niet meer dan 250 medewerkers? Dan kun je je aanvraag indienen bij ESF-Vlaanderen (Europees Sociaal Fonds).

  Dienstverleners
  ESF selecteerde vier dienstverleners om de projecten te begeleiden:

  • Alert!
  • Edeps
  • Mint Europe
  • Obelisk

  Aanvragen worden na een administratieve controle automatisch toegewezen aan een van de bovenstaande dienstverleners via een beurtrolsysteem.

  Financiering
  De kosten van de dienstverlener worden gedragen door ESF. In ruil wordt verwacht dat jij zelf ook de nodige tijd investeert. Projecten variëren in duur naargelang de aanvraag. Alleen organisaties die aan de Europese kmo-definitie voldoen, kunnen een project indienen. Grote ondernemingen en overheidsdiensten zijn uitgesloten van deelname. Bij twijfel kun je ons contacteren.

  Schrijf je in
  Na de aanvraag volgt een intake. Daarna maak je een actieplan op, samen met de dienstverlener. Elk project is maatwerk en is erop gericht een werkomgeving te creëren die motivatie bij de medewerkers stimuleert. Schrijf je in.

  Voor meer informatie kun je surfen naar www.esf-vlaanderen.be/nl/drive.

   

  Campagnemateriaal