chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  #Gemaskerde scholieren: Onderwijs Vlaanderen lanceert tv-spot

  Looptijd: 26 nov 2020 tot 31 dec 2020

  De middelbare scholieren in Vlaanderen hebben zich tot nu toe goed aan de coronamaatregelen gehouden. De Vlaamse overheid wil hen aanmoedigen om zo verder te doen.

  Jongeren zijn goed bezig. Ze zijn eigenzinnig en rebels, maar ze houden het wel vol om hun mondmasker correct te dragen. Dat is de boodschap van de tv-spot die je vanaf nu regelmatig ziet passeren.

  De afgelopen weken riepen verschillende influencers hun volgers op om alle veiligheidsvoorschriften te blijven volgen. Onder de hashtag #gemaskerdescholieren maakten ze aantrekkelijke filmpjes, spraken ze met experts, en riepen ze op om vol te houden in deze coronatijden. Onderwijs Vlaanderen versterkt hun boodschap nu met een tv-spot.

  Sterke cast
  In het filmpje zie je stoere, karaktervolle scholieren. Een heel diverse cast van sterke persoonlijkheden, zoals Flo, Ender, Sander, Elias, Nour & Fatma. Het zijn tieners waar je naar opkijkt. Ze hebben zelfvertrouwen, stijl en durven best alternatief te zijn. Ze spreken een jongerenpubliek aan vanuit hun eigen wereld. Willem Herbots (Robbe van WTFock) zorgde voor een coole commentaarstem.

  Meer informatie
  De tv-spot is te zien op de VRT-kanalen, maar ook op commerciële jongerenzenders. Ook online kun je de spot terugvinden overal waar jongeren langskomen. Hier vind je de tv-spot.