chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

    Organiseer een activiteit tijdens de Week van het Bos van 9 tot 16 oktober

    Looptijd: 1 jul 2022 tot 7 okt 2022

    Ook dit jaar vliegen we in oktober de natuur in. Je kunt nu al het nieuwe campagnemateriaal downloaden en nadenken over welke actitiviteit jouw gemeente dit jaar organiseert.

    Organiseer een activiteit en gebruik het nieuwe campagnemateriaal
    Check de lijst voor lokale besturen en doe inspiratie op om je activiteit vorm te geven. Je vindt er ook tips, getuigenissen en antwoorden op veelgestelde vragen. In de ideeënlijst vind je voorbeeldactiviteiten en een stappenplan om je activiteit te registreren in de Uitdatabank.

    Kleuters en lagere school
    Ook de kleuters gaan terug op schattenjacht met drie ontwapenende bosbewoners: Bo de Bonte Specht, Hubert het Vliegend Hert en Elise de Speelse Eekhoorn. Spelenderwijs komen tal van ontwikkelingsdoelen aan bod. Ook de klassen van het lager onderwijs mogen dit jaar een pakket verwachten. Met een verrekijker rond de nek, een loep in de zak en, vooral, een schatkaart in de hand loert achter elke boom een verrassing. Aan elk pakket is een wedstrijd met te gekke prijzen gekoppeld. Elke deelnemende klas krijgt een geschenkje en maakt kans op een zotte hoofdprijs.  

    Radio Zwam
    Ook dit jaar kan iedereen met het gezin, met familie of vrienden extra genieten van de Week van het Bos. Leg je oor te luisteren bij Zwam FM: het enige radiostation dat je alleen in het bos kunt ontvangen en ontdek de vele leuke opdrachten en uitdagingen.  

    Meer informatie
    Hier vind je meer inspiratie en het nieuwe campagnemateriaal. Je vindt er de ideeënlijst en de inspiratielijst voor lokale besturen. De inspiratielijst voor lokale besturen en de nieuwe campagnebeelden vind je ook bij het pasklare materiaal.

     

    Campagnemateriaal