Download

Via de downloadtoepassing van Digitaal Vlaanderen kunt u, afhankelijk van de aard van uw organisatie en uw ontvangen rechten, geografische producten bestellen.

Impact

Als je de eerste keer via de knop “lokaal bestuur” inlogt bij de Downloadtoepassing (https://download.vlaanderen.be) zal je merken dat je bestelgeschiedenis niet is meegenomen.

Indien je nog wenst gebruik te maken van je bestelgeschiedenis kan je nog tot 1 januari 2019 inloggen met je login en wachtwoord. We raden je aan zo snel mogelijk over te schakelen naar de nieuwe inlogmethode zodat je, indien je nog je bestelgeschiedenis nodig hebt, je toch nog tot eind dit jaar deze kan gaan opzoeken via de andere inlogmethode.