Nieuwe organisatie

Om te registreren met een nieuwe organisatie moeten volgende stappen uitgevoerd worden:

Ga naar de gewenste toepassing:

Registratieprocedure starten doe je door op 'hier' te klikken

Vervolgens wordt de registratiepagina getoond. Enkele basisgegevens moeten ingevuld worden: e-mailadres, voornaam, naam, gebruikersnaam en wachtwoord. (Zoals in dit venster wordt vermeld moet het wachtwoord minstens 8 karakters hebben en bestaan uit cijfers, letters en minimaal één speciaal teken bv. een leesteken.)

Selecteer de optie 'Als medewerker van een organisatie' bij 'U wilt zich registreren'. Vervolgens wordt het invulveld ondernemingsnummer getoond. Vul hier het ondernemingsnummer van je organisatie in. Ken je dit niet? Klik dan op de link zoek ondernemingsnummer om het op te zoeken 

Accepteer de gebruikersvoorwaarden

Om veiligheidsreden word je gevraagd om de karakters van een Captcha in te typen (dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze service misbruiken).  

Dan klik je op 'Registreer'.

Als de registratie gelukt is, verschijnt de boodschap dat er een controle e-mail naar uw e-mailadres werd verstuurd.

In deze controle e-mail bevindt zich een bevestigingslink. Klik op de link om uw registratie te bevestigen. Automatisch kom je opnieuw in de toepassing van Informatie Vlaanderen voor een verificatie van de account. Deze verificatie is een belangrijke tussenstap, het is immers mogelijk dat het mailtje per vergissing naar iemand anders werd gestuurd. Door het ingeven van je gebruikersnaam en wachtwoord kan Informatie Vlaanderen zeker zijn dat het om dezelfde persoon gaat. 

Je vult je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens worden onthouden zolang je de browser open houdt. Als je het veld ‘Aangemeld blijven’ aanvinkt zal je na het sluiten en opnieuw openen van de browser nog steeds aangemeld zijn. Zo niet, dan verloopt de sessie na één uur.

Je klikt op 'Aanmelden'.

klik op 'Aanmelden' en je wordt doorgestuurd naar je gebruikersprofiel of naar de applicatie waarvoor je je wenst te registreren.