Versies .klip-bestand en gearchiveerde KLIP-app

Een archiefpakket van KLIP bevat alle .klip-bestanden die voor die planaanvraag gegenereerd werden. Daarnaast bevat het archiefpakket ook een gearchiveerde KLIP-app waarmee het nieuwste .klip-bestand bekeken kan worden.

De oudere .klip-bestanden kan je mogelijks niet openen met deze versie van KLIP-app.
Hieronder vind je een overzicht van welke versies van het .klip-bestand je met welke viewer kan bekijken.

Welke gearchiveerde KLIP-app heb ik nodig om mijn .klip-pakket te kunnen bekijken?

Versie .klip-bestand Versies gearchiveerde KLIP-app die dit bestand kunnen bekijken
0.1.0.json Sorry, dit bestand kan je niet meer bekijken. Enkel voor .klip-bestanden kunnen we een KLIP-app ter beschikking stellen.
1.0.0.klip
2.0.0.klip

Wat is het verschil tussen de gewone KLIP-app en onderstaande gearchiveerde KLIP-apps?

Bij elke significante release wordt de KLIP-app gearchiveerd. Deze gearchiveerde KLIP-app wil zichzelf niet updaten en laat daarom toe om oudere .klip-bestanden te bekijken. Deze kan je ook naast de gewone KLIP-app op je computer installeren.

Gearchiveerde KLIP-apps kan je enkel installeren op Windows.

KLIP-app 2.2.1

Release: 23/01/2019

Change log

1. Gebruik de kilometer- en hectometerpaaltjes naast de gewestwegen als referentie.
  2. De achtergrondkaart is verbeterd: het contrast is vergroot en je kan nu putdeksels en palen zien.
  3. In planaanvragen van vóór 13/09/2018 is de bestemmeling nu ook zichtbaar

KLIP-app 2.0.1

Release: 24/08/2017

Change log

1. Ondersteuning voor IMKL2.3
  2. Waarschuwing bij beschermde gebieden

.klip-bestanden die deze gearchiveerde KLIP-app kan openen:

• 1.0.0.klip
  • 2.0.0.klip

KLIP-app 1.0.0

Release:  12/01/2017

Functionaliteiten

1. Inladen planaanvragen
  2. Bekijken planaanvragen:
    1. Zoomen, pannen, lagen aan/af zetten
    2. Opvragen op een bepaald punt aanwezige infrastructuur
    3. Opvragen extra informatie over bepaalde leidingeninfrastructuur

Minimumvereisten

Windows 7 of hoger

.klip-bestanden die deze gearchiveerde KLIP-app kan openen:

• 1.0.0.klip