Archivering

Na 6 maanden wordt uw planaanvraag gearchiveerd. U moet namelijk steeds met recente plannen werken. U mag de gearchiveerde planaanvragen dan ook niet meer gebruiken voor graafwerken.

1. Gearchiveerde planaanvragen zoeken als planaanvrager
  2. Gearchiveerde planaanvragen zoeken als Kabel- en Leidingbeheerder

Inhoud van een archiefpakket

Structuur van dit zip-bestand:

Naam Wat is dit?
<mijn referentie>.zip Het pakket heeft dezelfde naam als de referentie van de planaanvraag.
klippakketten Deze map bevat alle gegenereerde .klip-bestanden.
Deze bestanden opent u in een app.
validatierapporten Hier staan alle validatierapporten van de IMKL-antwoorden die door de KLB’s opgeladen werden. Deze rapporten zijn gegroepeerd per betrokken KLB.
viewer Alle bestanden en mappen die nodig zijn om de gearchiveerde KLIP-app mee te geven.
auditlog.json Dit is de auditlog van de planaanvraag: hier vindt u terug wanneer de planaanvraag ingediend werd, wanneer de KLB’s antwoordden, wanneer de planaanvraag bekeken en/of gedownload werd.
help.pdf
IMKL.zip De IMKL-antwoorden van de KLB’s.
klbzones.json Overzicht van de betrokken KLB-zones (id’s, namen van de zones, namen van de KLB’s).
toonplanaanvraag.exe.config Configuratiebestand voor de meegeleverde app.
toonplanaanvraag.exe Bestand waarmee u de planaanvraag in kwestie bekijkt. De meest recente versie van het .klip-pakket wordt geopend in de meegeleverde app.

Hoe bekijk ik oudere versies van een .klip-bestand

De KLIP-app in het archiefpakket is de meest recente KLIP-app voor Windows. De app opent het meest recente .klip-bestand van de planaanvraag.
Wanneer u oudere .klip-bestanden niet kunt openen in deze app, gaat u op de helppagina's van KLIP na met welke versie van de KLIP-app u het bestand wel kan openen.
Op deze pagina’s downloadt u ook de installatieprogramma's voor de verschillende versies van de gearchiveerde KLIP-apps.

Plannen bekijken zoals u ze zag tijdens de werken

Kijk in de auditlog na welke versie van het .klip-bestand u moet hebben en met welke versie van de viewer u deze bekeek.

U vindt deze info onder volgende events:

• 'AzureAuditPmklViewedEvent': bevat wanneer welke versie van het .klip-bestand online bekeken werd, en met welke versie van de KLIP-viewer dit gebeurde.
  • 'AzureAuditPmklPackageDownloadedEvent': bevat telkens ook de exacte versie van het gedownloade .klip-bestand.

Installeer daarna de juiste versie van de gearchiveerde app om dit .klip-bestand opnieuw te bekijken.