Archivering

Na 6 maanden wordt je planaanvraag gearchiveerd. Je moet namelijk steeds met recente plannen werken. Je mag de gearchiveerde planaanvragen dan ook niet meer gebruiken voor graafwerken.

1. Gearchiveerde planaanvragen zoeken als planaanvrager
  2. Gearchiveerde planaanvragen zoeken als Kabel- en Leidingbeheerder

Inhoud van een archiefpakket

Structuur van dit zip-bestand:

Naam Wat is dit?
<mijn referentie>.zip Het pakket heeft dezelfde naam als de referentie van de planaanvraag.
klippakketten Deze map bevat alle gegenereerde .klip-bestanden.
Deze bestanden open je in een app.
validatierapporten Hier staan alle validatierapporten van de IMKL-antwoorden die door de KLB’s opgeladen werden. Deze rapporten zijn gegroepeerd per betrokken KLB.
viewer Alle bestanden en mappen die nodig zijn om de gearchiveerde KLIP-app mee te geven.
auditlog.json Dit is de auditlog van de planaanvraag: hier vind je terug wanneer de planaanvraag ingediend werd, wanneer de KLB’s antwoordden, wanneer de planaanvraag bekeken en/of gedownload werd.
help.pdf
IMKL.zip De IMKL-antwoorden van de KLB’s.
klbzones.json Overzicht van de betrokken KLB-zones (id’s, namen van de zones, namen van de KLB’s).
toonplanaanvraag.exe.config Configuratiebestand voor de meegeleverde app.
toonplanaanvraag.exe Bestand waarmee je de planaanvraag in kwestie bekijkt. De meest recente versie van het .klip-pakket wordt geopend in de meegeleverde app.

Hoe bekijk ik oudere versies van een .klip-bestand

De KLIP-app in het archiefpakket is de meest recente KLIP-app voor Windows. De app opent het meest recente .klip-bestand van de planaanvraag.
Wanneer je oudere .klip-bestanden niet kunt openen in deze app, ga je op de helppagina's van KLIP na met welke versie van de KLIP-app je het bestand wel kan openen.
Op deze pagina’s download je ook de installatieprogramma's voor de verschillende versies van de gearchiveerde KLIP-apps.

Plannen bekijken zoals je ze zag tijdens de werken

Kijk in de auditlog na welke versie van het .klip-bestand je moet hebben en met welke versie van de viewer je deze bekeek.

Je vindt deze info onder volgende events:

• 'AzureAuditPmklViewedEvent': bevat wanneer welke versie van het .klip-bestand online bekeken werd, en met welke versie van de KLIP-viewer dit gebeurde.
  • 'AzureAuditPmklPackageDownloadedEvent': bevat telkens ook de exacte versie van het gedownloade .klip-bestand.

Installeer daarna de juiste versie van de gearchiveerde app om dit .klip-bestand opnieuw te bekijken.