Versies .klip-bestand en gearchiveerde KLIP-app

Een archiefpakket van KLIP bevat alle .klip-bestanden die voor die planaanvraag gegenereerd werden. Daarnaast bevat het archiefpakket ook een gearchiveerde KLIP-app waarmee het nieuwste .klip-bestand bekeken kan worden.

De oudere .klip-bestanden kunt u mogelijks niet openen met deze versie van KLIP-app.
Hieronder vindt u een overzicht van welke versies van het .klip-bestand u met welke viewer kan bekijken.

Welke gearchiveerde KLIP-app heb ik nodig om mijn .klip-pakket te kunnen bekijken?

Versie .klip-bestand Versies gearchiveerde KLIP-app die dit bestand kunnen bekijken
0.1.0.json Sorry, dit bestand kunt u niet meer bekijken. Enkel voor .klip-bestanden kunnen we een KLIP-app ter beschikking stellen.
1.0.0.klip
2.0.0.klip

Wat is het verschil tussen de gewone KLIP-app en onderstaande gearchiveerde KLIP-apps?

Bij elke significante release wordt de KLIP-app gearchiveerd. Deze gearchiveerde KLIP-app wil zichzelf niet updaten en laat daarom toe om oudere .klip-bestanden te bekijken. Deze kunt u ook naast de gewone KLIP-app op uw computer installeren.

Gearchiveerde KLIP-apps kunt u enkel installeren op Windows.

KLIP-app 3.0.0 (12/09/2023)

Release: 12/03/2023

Change log

De viewer werd technische volledig vernieuwd, in eerste instantie zonder nieuwe functionaliteiten.

KLIP-app 2.4.0 (15/10/2019)

Release: 15/10/2019

Change log

Het detailpaneel is helemaal vernieuwd. Als er meerdere leidingen of leidingelementen boven elkaar liggen, ziet u nu veel meer info in de lijst. U kunt doorklikken om meer details te bekijken en daarna terugkeren naar de lijst, waar wordt aangeduid welke items u al bekeken hebt.

Volgende gegevens worden nu ook getoond op de kaartachtergrond:

• grenzen van de onverharde zones;
  • spoorrails.

KLIP-app 2.3.0

Release: 07/03/2019

Download gearchiveerde KLIP-app 2.3.0 (60,7 MB)

Change log

1. Toon uw locatie op de kaart.
  2. Meet de afstand tussen 2 punten op de kaart. Afstanden worden afgerond tot een meter. Kijk ook altijd de liggingsnauwkeurigheid van de kabel of leiding na waarnaar de u afstand meet.

KLIP-app 2.2.1

Release: 23/01/2019

Download gearchiveerde KLIP-app 2.2.1 (67,9 MB)

Change log

1. Gebruik de kilometer- en hectometerpaaltjes naast de gewestwegen als referentie.
  2. De achtergrondkaart is verbeterd: het contrast is vergroot en u kunt nu putdeksels en palen zien.
  3. In planaanvragen van vóór 13/09/2018 is de bestemmeling nu ook zichtbaar

KLIP-app 2.0.1

Release: 24/08/2017

Download gearchiveerde KLIP-app 2.0.1 (60,4 MB)

Change log

1. Ondersteuning voor IMKL2.3
  2. Waarschuwing bij beschermde gebieden

.klip-bestanden die deze gearchiveerde KLIP-app kan openen:

• 1.0.0.klip
  • 2.0.0.klip

KLIP-app 1.0.0

Release:  12/01/2017

Functionaliteiten

1. Inladen planaanvragen
  2. Bekijken planaanvragen:
    1. Zoomen, pannen, lagen aan/af zetten
    2. Opvragen op een bepaald punt aanwezige infrastructuur
    3. Opvragen extra informatie over bepaalde leidingeninfrastructuur

Minimumvereisten

Windows 7 of hoger

.klip-bestanden die deze gearchiveerde KLIP-app kan openen:

• 1.0.0.klip