Verwijderen

In principe kan je de structuur van je organisatie alsmaar verder verdiepen door de aanmaak van onderverdelingen in suborganisaties. Maar het aanmaken van te veel lagen en suborganisaties maakt je werk als toegangsbeheerder er echter niet gemakkelijker op.

Wanneer je besluit om een suborganisatie op te doeken kan je gebruik maken van een actieknop 'Verwijder organisatie'.

Deze knop verschijnt alleen wanneer je als (hoofd)toegangsbeheerder op het profiel staat van een suborganisatie.

Er is wel een voorwaarde verbonden aan het verwijderen van een suborganisatie:

Alle gebruikers van die suborganisatie moeten eerst worden verplaatst naar een andere groep. Om je hierop te wijzen verschijnt er een foutmelding.

Om verder te gaan klik je dan op de knop 'Terug'.

Gebruikers verplaatsen doe je eenvoudigweg door ze uit te nodigen op een andere plek in de structuur. Lees hierover in de helpfile organisatieprofiel > gebruikers > uitnodiging versturen.