Deactiveren

Op je gebruikersprofiel kan je aflezen met welke account je bent aangemeld.
Indien je deze account niet meer nodig hebt kan je onderaan op het tabblad contactinformatie klikken op de knop 'Account deactiveren'.
Deze actie zorgt ervoor dat, bij het aanmelden in de toegangsbeheermodule, de betreffende account niet meer als optie wordt aangeboden.

Je krijgt eerst nog een waarschuwing om je te wijzen op de gevolgen en klik op bevestigen om verder te gaan met deactiveren.

Was dit je enige account? dan krijg je bij aanmelden een boodschap dat je profiel is geblokkeerd.

Was dit niet je enige account bij die gebruiker? Dan verschijnen bij het aanmelden enkel de andere accounts.