iOS-app

Met de KLIP-app voor iOS opent u .klip-bestanden die u kunt downloaden in de detailpagina van uw planaanvraag. Zo kunt u deze altijd en overal bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Download nu de KLIP-app voor iOS in de App Store.

Legende (78.86 KB)

• De app is enkel beschikbaar voor iPad;
  • Laad uw bestanden in vanop volgende locaties:
    • Dropbox;
    • iCloud;
    • OneDrive;
    • Google Drive;
    • Of lokaal op uw iPad.
  • Bekijk uw planaanvraag:
    • Toon enkel de lagen die u wilt zien;
    • Klik en krijg een volledige lijst van alle op dat punt aanwezige infrastructuur;
    • Bekijk ook gedetailleerde informatie over al deze infrastuctuur.
  • Toon uw locatie op de kaart;
  • Gebruik de kilometer- en hectometerpaaltjes naast de gewestwegen als referentie;
  • Meet de afstand tussen 2 punten op de kaart;
    • Afstanden worden afgerond tot een meter. Kijk ook altijd de liggingsnauwkeurigheid van de kabel of leiding na waarnaar de u afstand meet.
  • U hoeft niet in te loggen in de KLIP-app om een .klip-bestand te bekijken.
  • De app werkt vanaf iOS 10. Enkel vanaf iOS 11 kunt u bestanden laden vanuit de app uit iCloud, OneDrive of lokaal op uw iPad.

Gekende beperkingen

Bij Google Drive kunt u enkel bestanden openen vanuit de Google Drive-app, niet via de 'Openen'-knop in de KLIP-app.

What's new

• Het detailpaneel is helemaal vernieuwd. Als er meerdere leidingen of leidingelementen boven elkaar liggen, ziet u nu veel meer info in de lijst. U kunt doorklikken om meer details te bekijken en daarna terugkeren naar de lijst, waar wordt aangeduid welke items u al bekeken hebt.

• Volgende gegevens worden nu ook getoond op de kaartachtergrond:

• grenzen van de onverharde zones;
    • spoorrails.

Changelog

Bekijk alle release notes in de changelog.