iOS-app

Met de KLIP-app voor iOS open je .klip-bestanden die je kan downloaden in de detailpagina van je planaanvraag. Zo kan je deze altijd en overal bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Download nu de KLIP-app voor iOS in de App Store.

Legende (78.86 KB)

• De app is enkel beschikbaar voor iPad;
  • Laad je bestanden in vanop volgende locaties:
    • Dropbox;
    • iCloud;
    • OneDrive;
    • Google Drive;
    • Of lokaal op je iPad.
  • Bekijk je planaanvraag:
    • Toon enkel de lagen die jij wil zien;
    • Klik en krijg een volledige lijst van alle op dat punt aanwezige infrastructuur;
    • Bekijk ook gedetailleerde informatie over al deze infrastuctuur.
  • Toon jouw locatie op de kaart;
  • Je hoeft niet in te loggen in de KLIP-app om een .klip-bestand te bekijken.
  • De app werkt vanaf iOS 10. Enkel vanaf iOS 11 kan je bestanden laden vanuit de app uit iCloud, OneDrive of lokaal op je iPad.

Gekende beperkingen

Bij Google Drive kan je enkel bestanden openen vanuit de Google Drive-app, niet via de 'Openen'-knop in de KLIP-app.

What's new

• Het detailpaneel is helemaal vernieuwd. Als er meerdere leidingen of leidingelementen boven elkaar liggen, zie je nu veel meer info in de lijst. Je kan doorklikken om meer details te bekijken en daarna terugkeren naar de lijst, waar wordt aangeduid welke items je al bekeken hebt.

• Volgende gegevens worden nu ook getoond op de kaartachtergrond:

• grenzen van de onverharde zones;
    • spoorrails.

Changelog

Bekijk alle release notes in de changelog.