Android

Met de KLIP-app voor Android open je .klip-bestanden die je kan downloaden in de detailpagina van je planaanvraag. Zo kan je deze altijd en overal bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Download nu de KLIP-app voor Android in de Google Play Store.

Legende (78.86 KB)

• De app is enkel beschikbaar voor tablets;
  • Laad je bestanden in vanop volgende locaties:
    • Lokaal op je tablet;
    • Dropbox;
    • Google Drive;
    • OneDrive.
  • Bekijk je planaanvraag:
    • Toon enkel de lagen die jij wil zien;
    • Klik en krijg een volledige lijst van alle op dat punt aanwezige infrastructuur;
    • Bekijk ook gedetailleerde informatie over al deze infrastuctuur.
  • Toon jouw locatie op de kaart;
  • Je hoeft niet in te loggen in de KLIP-app om een .klip-bestand te bekijken.
  • De app werkt vanaf Android 5.

Changelog

Bekijk alle release notes in de changelog.