Versie 3.1.0 (ntb/03/2024)

• De KLIP-referentie is kopieerbaar in de INFO-tab

• HELP-tab toegevoegd links onderaan, met links naar de Help pagina’s

• Beschermde gebieden kunnen aan- en uitgezet worden via de OPGELET-tab (i.p.v. enkel ‘uitgezet’)

Versie 3.0.0 (12/09/2023)

De viewer werd technische volledig vernieuwd, in eerste instantie zonder nieuwe functionaliteiten.

Versie 2.5.0 (31/03/2022)

Nieuwe functionaliteiten

• Update app naar gewijzigd privacybeleid Google Play. Het opvragen en gebruik van de locatie van de gebruiker is enkel mogelijk tijdens het gebruik van de app.

Versie 2.4.0 (15/10/2019)

Toestellen die recentere versies van de KLIP-app niet meer kunnen installeren, kunnen het apk-bestand uit onderstaand zip-bestand installeren.

Nieuwe functionaliteiten

Het detailpaneel is helemaal vernieuwd. Als er meerdere leidingen of leidingelementen boven elkaar liggen, ziet u nu veel meer info in de lijst. U kunt doorklikken om meer details te bekijken en daarna terugkeren naar de lijst, waar wordt aangeduid welke items u al bekeken hebt.

Volgende gegevens worden nu ook getoond op de kaartachtergrond:

• grenzen van de onverharde zones;
  • spoorrails.

Versie 2.3.0 (11/03/2019)

Nieuwe functionaliteiten

• Meet de afstand tussen 2 punten op de kaart. Afstanden worden afgerond tot een meter. Kijk ook altijd de liggingsnauwkeurigheid van de kabel of leiding na waarnaar u de afstand meet.

Versie 2.2.1 (22/01/2019)

Bug fix

• geolocatie probleem opgelost na het openen van verschillende klip pakketten

Versie 2.2.0 (17/01/2019)

Nieuwe functionaliteiten

• Gebruik de kilometer- en hectometerpaaltjes naast de gewestwegen als referentie.
  • De achtergrondkaart is verbeterd: het contrast is vergroot en u kunt nu putdeksels en palen zien.
  • In planaanvragen van vóór 13/09/2018 is de bestemmeling nu ook zichtbaar.

Versie 2.1.0 (26/04/2018)

Features

• De app is enkel beschikbaar voor tablets;
  • Laad uw bestanden in vanop volgende locaties:
    • Lokaal op uw tablet;
    • Dropbox;
    • Google Drive;
    • OneDrive.
  • Bekijk uw planaanvraag:
    • Toon enkel de lagen die u wilt zien;
    • Klik en krijg een volledige lijst van alle op dat punt aanwezige infrastructuur;
    • Bekijk ook gedetailleerde informatie over al deze infrastuctuur.
  • Toon uw locatie op de kaart;
  • U hoeft niet in te loggen in de KLIP-app om een .klip-bestand te bekijken.
  • De app werkt vanaf Android 5.