Windows

Met de KLIP-app voor Windows open je .klip-bestanden die je kan downloaden in de detailpagina van je planaanvraag. Zo kan je deze altijd en overal bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Legende (78.86 KB)

• Bekijk je plannen:¬†
    • Toon enkel de lagen die jij wil zien;
    • Klik en krijg een volledige lijst van alle op dat punt aanwezige infrastructuur;
    • Bekijk ook gedetailleerde informatie over al deze infrastuctuur.
  • Toon jouw locatie op de kaart;
  • Gebruik de kilometer- en hectometerpaaltjes naast de gewestwegen als referentie;
  • Meet de afstand tussen 2 punten op de kaart;
    • Afstanden worden afgerond tot een meter. Kijk ook altijd de liggingsnauwkeurigheid van de kabel of leiding na waarnaar de je afstand meet.
  • Je hoeft niet in te loggen in de KLIP-app om een .klip-bestand te bekijken.

Installeren

Indien je op je toestel beheerderrechten hebt, installeer je de viewer voor alle gebruikers op het toestel. Heb je geen beheerderrechten, dan installeer je de viewer alleen voor jezelf.

Het is ook mogelijk om de installer in "silent" mode (zonder gebruikersinteractie) te laten verlopen en deze voor alle gebruikers te installeren.

Dit kan door volgend commando met administrator rechten uit te voeren:

KLIP-viewer-Setup-2.0.1.exe /allusers /S

Parameters:
/S: silent install
/allusers

Changelog

Bekijk alle release notes in de changelog.