Gebruikersprofiel

Er zijn twee versies van het gebruikersprofiel.

• het beknopt gebruikersprofiel dat enkel de toegangsbeheerder kan opvragen van elke gebruiker binnen zijn organisatie of een suborganisatie daarvan.
  • de profielpagina die elke gebruiker moet aanmaken, kan bekijken en kan wijzigen.
Voor de toegangsbeheerder

Het beknopt gebruikersprofiel kan je als toegangsbeheerder opvragen van iedereen binnen je organisatie (of binnen je suborganisatie), en ook van jezelf.
Dit doe je door de naam van de gebruiker in te geven in de zoekbalk en door te klikken op het zoekresultaat.

Het beknopt gebruikersprofiel heeft 4 tabbladen: Contactinformatie - Rollen - Toepassingen - Gebruiksvoorwaarden.

Voor iedereen

Verder komt elke gebruiker na het inloggen op zijn/haar eigen gebruikersprofiel dat kan worden bekeken en gewijzigd. Als toegangsbeheerder kom je na het inloggen eerst op het organisatieprofiel terecht maar je kan ook je eigen gebruikersprofiel opvragen door rechts in de bovennavigatie op je eigen naam te klikken. Daar zie je in het pad links bovenaan telkens duidelijk in welke organisatie of suborganisatie jouw profiel zit. Voor de andere gebruikers kan je dit profiel niet opvragen (maar wel het beknopt gebruikersprofiel).

Het gebruikersprofiel heeft 2 tabbladen: Contactinformatie - Toepassingen.