Gebruiksvoorwaarden

Voor de gebruiker

Voor sommige toepassingen zal je eerst de gebruiksvoorwaarden moeten aanvaarden, vooraleer je door kan gaan naar de applicatie. Je hebt de mogelijkheid om de gebruiksvoorwaarden te lezen door op de link te klikken en ze vervolgens te aanvaarden.

Wanneer je naar de toepassing doorklikt krijg je eerst de vraag om akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden.

Zet het vinkje aan en klik dan OK. Doe je dit niet, dan kan je geen gebruik (meer) maken van de betreffende applicatie.

In het uitzonderlijke geval dat er een update is van deze gebruikersvoorwaarden, zal ook elke gebruiker deze opnieuw moeten aanvaarden.

Voor de toegangsbeheerder

Op het beknopt gebruikersprofiel van elke gebruiker binnen je organisatie, of een suborganisaties daarvan, kan je nakijken welke toepassingen hij/zij kan gebruiken. Dit hangt uiteraard af van de toegekende rollen. Bovendien kan je ook nakijken of de gebruiker akkoord ging met de gebruiksvoorwaarden voor een bepaalde toepassing.

Klik door op de link en bekijk het detail rond gebruiksvoorwaarden.

Doorklikken op de link 'gebruiksvoorwaarden' brengt je uiteindelijk op de volledige tekst met gebruiksvoorwaarden.