Instellingen

Wanneer u klikt op het pijltje naast de organisatienaam, kunt u onder andere uw instellingen wijzigen.

Het venster Instellingen bevat verschillende onderdelen:

1. Algemeen
  2. Organisaties

Algemeen

Dit luik bevat informatie in verband met uw algemene Digitaal Vlaanderen-profiel en wordt standaard boven aan het scherm weergeven.

Organisaties

Organisaties

• Organisaties met meerdere organisatieniveaus (suborganisaties) krijgen een overzicht van de organisatiestructuur die werd ingesteld via de de KLIP-website. De verschillende niveaus worden weergegeven met: organisatienaam, naam als leidingbeheerder in KLIP en het aantal zones dat aan deze (sub)organisatie gekoppeld is. Elke (sub)organisatie is aanklikbaar.
  • Organisaties zonder suborganisaties, krijgen direct het detail van de organisatie te zien.

Organisatie detail

• GUID van de organisatie: unieke id van de (sub)organisatie
  • Suborganisatie van: (sub)organisatie waar deze organisatie onder valt
  • Naam organisatie: enkel aanpasbaar voor suborganisaties en door gebruikers met de rol Organisatiebeheerder

Opmerking: Indien de organisatie ook de planaanvrager-rol heeft en op factuur betaalt, zullen hier ook de facturatiegegevens weergegeven worden.

Kabel- en leidingbeheerder

Deze instellingen kunt u enkel aanpassen met de rol 'KLB Beheerder'.

In het luik Kabel- en leidingbeheerder kunt u:

•  de naam van uw organisatie in KLIP aanpassen. Het is deze naam die gebruikt wordt in het overzicht van de betrokken KLB. Een organisatienaam is verplicht.
  • de zones van uw organisatie beheren en deze van uw suborganisaties bekijken

Subject signing certificaat

Indien u uw IMKL antwoorden niet digitaal wil ondertekenen, laat u dit veld leeg.

Het veld 'Subject signing certificaat' is enkel relevant als u uw IMKL antwoorden digitaal wil ondertekenen. In dit geval moet u hier het onderwerp van het signing-certificaat zetten.

Het subject (ook gekend als common name, issuer name)
bv. CN=Vlaamse overheid Issuing CA 2
O=e-IB (DAB ICT)
C=BE

Zones van uw (sub)organisatie

Het overzicht onder "Zones" toont de aangemaakte zones van uw (sub)organisatie.

• Als u de rol van KLB-operator hebt, kunt u de zones enkel bekijken.
  • Als u de rol van KLB-beheerder hebt, kunt u de gegevens voor de zones van uw eigen organisatie aanpassen en een nieuwe zone(s) aanmaken.
  • Door te klikken op een zone, kunt u deze beheren.