Burgers

Je wil KLIP gebruiken in eigen naam, en vraagt plannen aan enkel voor eigen gebruik.

Registratie

Je moet geen specifieke registratie doorlopen, maar logt aan via je digitale sleutels bij de overheid.

Inloggen

Kies 1 van volgende knoppen om in te loggen:

• eID en aangesloten kaartlezer
  • itsme
  • Beveiligingscode via mobiele app
  • Beveiligingscode via SMS (enkel mogelijk met Belgische telefoonnummers)
  • Beveiligingscode via mail

Meer informatie over de verschillende inlogmethoden kan je vinden op https://www.vlaanderen.be/aanmelden-bij-de-overheid-mijn-digitale-sleutels.

Heb je ook rechten om plannen aan te vragen voor een bedrijf of organisatie?
Dan zal je na het initiële inlogscherm ook nog een keuzescherm krijgen voor wie je juist wil inloggen: jezelf of de organisatie.