Wettelijk vertegenwoordiger

Je wil KLIP gebruiken in naam van je bedrijf of organisatie.

Wil je dat je werknemers ook toegang hebben tot KLIP? Kijk dan hier hoe je dat doet.

Registratie

Je moet geen specifieke registratie doorlopen, maar logt aan via je digitale sleutels bij de overheid.

Inloggen

Kies 1 van volgende knoppen om in te loggen:

• eID en aangesloten kaartlezer
  • itsme
  • Beveiligingscode via mobiele app
  • Beveiligingscode via SMS
  • Beveiligingscode via mail

Meer informatie over de verschillende inlogmethoden kan je vinden op https://www.vlaanderen.be/aanmelden-bij-de-overheid-mijn-digitale-sleutels.

Na het initiële inlogscherm verschijnt een keuzescherm waarin je aangeeft voor wie je juist wil inloggen: jezelf of de organisatie.